Forårskoncert

Forårskoncert

Synkoperne – et rytmisk kor i Brønshøj.

Synkoperne er et levende rytmisk kor af sangglade mennesker. For tiden er vi 24 sangere fordelt på 3 eller 4 stemmer. Vi synger et repertoire på kanten af poprock, gospel, jazz og latin. I sidste sæson sang vi Elvis, Bo Kasper, Kim Larsen, en jazzet “All of me” og mange flere!

Vi savner herrer i koret ! Eneste krav er : at du elsker at synge, du synger rent og at du har nogen erfaring med (kor)-sang. Det er også godt, hvis du kan komme nogenlunde stabilt til korprøverne. Det er sjovere for både dig og de andre korsangere.

Klik ind på Rytmisk Centers hjemmeside under kor. Her kan du tilmelde dig den nye sæson. Hvis du er usikker på, om du og koret er det rigtige match, så mød op og vær med en enkelt gang, inden du bestemmer dig.

Hvornår øver vi?

Vi øver hver tirsdag kl.19,00-21,30 i Medborgerhuset, Pilegården, Brønshøjvej 17. 2700 Brønshøj. 1. sal.  I pausen (ca.20.15) benytter vi os af husets cafe, suppleret med vores egen kaffe/theordning.

4-5 gange om året optræder koret. Vi arrangerer som regel en forårs- og julekoncert i Pilegården, og vi tager “ud af huset” ved særlige lejligheder, synger f.eks. med andre kor fra Rytmisk Center. Desuden har vi et godt samarbejde med pianist Mathias Sihvonen, som arbejder med ved alle korprøverne.

Ny sæsonstart: tirsdag d.04.09. kl.19.00 -21.30

Synkoperne270514_SK15web