2015-06-28 15.00.46Velkommen til lydhealing/Præsentation af Soul Voice(R) – Sjælens Stemme 

Den menneskelige stemme er et fantastisk instrument til at udtrykke følelser.

På lydmøderne lader vi kort fortalt vores stemmer arbejde intuitivt.

Hvis du har lyst til at udforske din stemme uden at tænke så meget over, om du rammer de “rigtige” toner eller synger falsk er du hjerteligt velkommen. Det handler om at være i nuet og mærke efter hvilke lyde og toner, der kalder på at blive udtrykt – blive sunget af dig i gruppen.

Du kan opleve at du får kontakt med din stemme på en ny måde, måske mærker du også dig selv bedre.

 Virkningen af både at give og modtage lydhealing er selvfølgelig individuel, men hvis du tager imod tilbuddet om at give lyd/sounde vil du hen ad vejen opleve mere liv i kroppen og en indre ro. Desuden kommer du som modtager af lyd på en indre rejse.

Vi starter som regel med at bevæge kroppen f.eks ved at strække os eller ved at fokusere på vores vejrtrækning.  Herefter sætter vi os i en rundkreds og efter en kort præsentation af alle, synger vi en opvarmende Arh-lyd i et forholdsvis talenært leje. Herefter leger vi med de dybeste toner/lyde i vores stemmeregister. 

Det næste programpunkt er som regel at synge/give lyd til forskellige temaer, som alle kan byde ind med. Hvad er der brug for helt aktuelt? Skal der synges for et personligt anliggende, sygdom, en stor begivenhed eller noget helt universelt.

Dette forløb varer gerne en halv times tid. Efter en thepause skaber vi en mere koncentreret lydhealing til dem, som har lyst til bare at modtage. Som ny deltager er det et fast tilbud at få lov til at modtage lydhealing fra resten af gruppen.

Til slut deler vi vores oplevelser i en samlet kreds.

Jeg har i mere end ti år samarbejdet med lydhealer, Patricia A. Hughes (vores samarbejde udspringer af et kursus hos Githa Ben David) Fra 2012-17 har jeg gennemført Karina Scheldes uddannelse til Soul Voice(R) Practitioner.

Hvis du har spørgsmål så skriv til min mailadresse: lise@liserydstroem.dk

mødetid, sted og pris:

pris: 80 kr hvis man ikke er medlem af Tinkuy ellers gratis

 

sted: Tinkuy, Skyttegade 3, 2200 N

 

Udtalelser efter lydhealingen: “Her har vi fat i noget stort”,  ”Lyden går bag om forsvarsværkerne” “Jeg vinkede lige goddag til alle mine skavanker  - og farvel “