Lise Rydstrøm

Min mission er at få barnet – og barnet i den voksne –  til at vokse, ved at beskæftige sig med sang eller spil, ved at skabe og ved at være kreativ.

 

Jeg er selv fra et hjem med sang og musik.  Min far var halvdelen af ugen sanger i vokalkvartetten Blue Boys og både min far og mor spillede klaver og sang med mig.  Jeg startede til klaver som 8 årig, kom i skolekoret fra 1. klasse og var medlem af Radioens pigekor i en årrække. Her fik jeg en musikalsk grunduddannelse, som blev udbygget da jeg fik musik som tilvalgsfag i gymnasiet.  Senere valgte jeg at læse musik på universitetet.

I 1985 blev jeg cand.mag. i dansk og musik.

For at gøre en lang historie kort har jeg arbejdet i gymnasiet, på HF og i den frivillige voksenundervisning, som adjunkt og kordirigent, og som sang-og klaverlærer. Desuden har jeg efteruddannet mig for at kunne undervise i sang og i klaver - både rytmisk og klassisk.

I 2013 startede jeg på en uddannelse til Soul Voice Practitioner hos Karina Schelde. ( www. soulvoice.net) Jeg håber at kunne afslutte forløbet i sommer (17) Den intuitive og terapeutiske tilgang til stemme og krop er en ny og spændende dimension i mit liv.

Rydstrøm musik blev stiftet i 2009.