Lise Rydstrøm

 

Min mission er at få barnet – og barnet i den voksne –  til at udvikle sig og få selvtillid gennem fordybelse i sang, klaverspil eller kor. Jeg vil gerne støtte, inspirere og om muligt udfordre dig til at give dig i kast med musikken, lære det nye sprog at kende, finde dit eget udtryk, og få stor fornøjelse heraf, uanset på hvilket niveau du er, begynder som øvet    

 

Jeg er selv uddannet cand.mag. i dansk og musik.  

Og jeg har arbejdet i gymnasiet, på HF og ikke mindst i den frivillige voksenundervisning, som kordirigent og som sang-og klaverlærer i mere end 30 år. Desuden har jeg suget til mig fra mange inspirerende musikere, lærere, (tale)pædagoger og fra mine elever!

 

I 2017 er jeg blevet certificeret Soul Voice(R) Practitioner, hvilket oversat til dansk, meget kort fortalt, handler om at arbejde intuitivt med sin stemme for at få adgang til det ubevidste, deraf navnet Soul Voice, Sjælens stemme.

Mit firma, Rydstrøm musik blev stiftet i 2009.