Lise Rydstrøm

 

Min mission er at få barnet – og barnet i den voksne –  til at blomstre via fordybelsen i kreative fag som sang, klaverspil og kor. Jeg vil gerne både støtte, inspirere og udfordre mine elever i arbejdet med det musikalske sprog, at lære det nye sprog at kende og at udtrykke sig igennem musikken, uanset på hvilket niveau det drejer sig om, begyndere som øvede.    

 

Jeg er selv uddannet cand.mag. i dansk og musik.

Og jeg har arbejdet i gymnasiet, på HF og ikke mindst i den frivillige voksenundervisning, som kordirigent og som sang-og klaverlærer i mere end 30 år. Desuden har jeg ladet mig inspirere af mange dygtige musikere, lærere og (tale)pædagoger.

I 2017 er jeg blevet certificeret Soul Voice(R) Practitioner, hvilket oversat til dansk, meget kort fortalt, handler om at arbejde intuitivt med sin stemme for at få adgang til det ubevidste, sjælens stemme.

Mit firma, Rydstrøm musik blev stiftet i 2009.