Lydhealing baseret på Soul Voice(R)

Lydhealing én til én.

Er der et område i din krop som kalder på særlig opmærksomhed?

Har du brug for at tage dine følelser mere alvorligt?

Er du villig til at ændre på nogle uhensigtsmæssige vaner?

mærk efter hvad der føles rart i kroppen

mærk efter hvad der føles rart i kroppen

 

Jeg vil gerne hjælpe dig til en indre forandring eller forvandling, hvis du har lyst til at prøve noget du måske ikke har prøvet før. Nemlig at få lydhealing.

Lydhealingen kan få dig til at slappe af, lindre en smerte, forandre smerten eller forvandle smerten til noget positivt, hjælpe dig til at få et overblik over din livssituation eller inspirere dig til at blive hørt og set som den du er.                                   

Er der specifikke problemer jeg skal tage højde for eller fokusere på, når jeg lydhealer, taler vi selvfølgelig om det inden behandlingen. Et lydbad varer - inklusiv en indledende og afsluttende deling -  60 – 80 minutter. Påregn gerne lidt ekstra tid bagefter i ro eller til en afslappende aktivitet.

Hvis du har lyst til at læse mere om  metoden Soul Voice(R)  på dansk oversat til Sjælens Stemme og min læremester Karina Schelde, er du meget velkommen til at kigge ind på www.soulvoice.net. Her kan du en gang om måneden finde en lydhealing indtalt af Karina.

Du er også velkommen til at klikke ind på siden: lydhealing.

Jeg lydhealer gerne hos dig, men vi kan også finde en anden løsning centralt i København - bedst mandage.

Der er lukket for kommentarer.

Kontakt Lise Rydstrøm her
hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om et arrangement, et kursus eller andre events.